De eerste dagen met de mamsies

Donderdag was het eindelijk zo ver!! De mamsies zouden komen. Ik vond het zo'n rare dag, aan de ene kant wist ik dat ze die avond zouden aankomen, maar aan de andere kant kon ik het nog steeds niet geloven. Om de zoveel tijd natuurlijk even op internet spieken of er al vertraging was, maar de vlucht ging zo goed als volgens het schema.

Om half 7 vertrokken wij naar het vliegveld, en om kwart voor 8 zaten we heerlijk een een bakkie koffie, te wachten op de landing. De zenuwen begonnen nu toch echt te komen, mede doordat Jelt me natuurlijk lekker zenuwachtig aan het maken was (ben je al verneus??).

Om half 9 stonden we voor de schuifdeuren, te wachten, en te wachten, en te wachten.... Jeetje, ze zijn zeker ook te laat geboren ofzo?? Bij elke grijze dakduivel zaten we te geinen: hee daar heb je Gerda, jeetje, wel erg aangekomen zeg!! Ja, was leuk wachten, lekker ontspannen.

En eindelijk, om half 10 ging de schuifdeur open en daar waren ze!!!!! Uiteraard werden de mamsies helemaal suf geknuffeld en was iedereen lekker hyperactief. Lekker nog een bakkie gedaan en slap geouwehoerd (ja, dat zit toch echt in de familie!) en op naar Monbulk!

De vlucht was enorm fijn, en het enige waar ze last van hebben gehad is zere billen door het lange zitten (van de 26 uur zit je er toch al snel zo'n 20 op je reet). Mama heeft totaal geen moeite met het vliegen gehad, gelukkig!! 'Nee, het was net alsof ik in een trein zat, een heeeele grote trein', aldus Friedje Feur. Weinig turbulentie, geen last van druk op de oren (grr, jullie wel!!!!) en het stijgen en landen ging moeiteloos. En wat ben ik daar blij om!! Je zal het maar echt vreselijk vinden en dan helemaal naar Australie moeten... Nee, dan zit je ook niet bepaald lekker op je zere gat!

Donderdagavond uiteraard lekker bijgekletst, evenals vrijdag- en zaterdag avond. Tja, het zijn late avondjes. Gisteravond was het het vroegste: een uur of 1. Die twee avonden daarvoor was het 3 uur geworden. Oeps, lekker met je jetlag!!

Vrijdag gelijk lekker op stap geweest naar Lake Emerald, waar we eerst heerlijk met een kopje koffie in het zonnetje hebben gezeten, en vervolgens een lekkere wandeltocht hebben gemaakt.

s' Avonds was er nog een verassing voor ons: een heerlijke videoboodschap vanuit Nederland!! We hebben daar echt van genoten, wat is het heerlijk om iedereen op die manier weer even te zien! Echt heel erg bedankt daarvoor, voor alle lieve boodschapjes, verhaaltjes, etc etc. Enne, de doos tissues was niet voor niks!! Zoals voorspeld kwamen de traantjes bij Jelt toen oma traantjes kreeg. En ik kon ze telkens redelijk wegknipperen, totdat ik mijn lieve neefje Daan zag en renaat met haar te dikke buik. Nee, het was even helemaal over.

Aan de hand van de video had ik nog wel een paar vraagjes/ opmerkingen:

Renaat, allereerst, wat zie je er goed uit!!! En Rob, weet je zeker dat je niet 3 keer hebt raakgeschoten?? Het zou me niks verbazen als de baby er is, de dokter zegt: nee, renaat, even doorpersen, er zitten er nog 2!! Wat een heerlijke buik!!

Tamaar en Roel, wat ziet Daan er heerlijk uit!! Echt een heel mannetje al, en dat blonde haar!!! Echt, een schatje!

Thes, wat ongelofelijk toevallig dat je er was toen er gefilmd werd! Was echt heerlijk om je even te zien.

Ehhh..... Ik dacht dat ik nog veel meer vraagjes/ opmerkingen had, maar ik ben even totaal kwijt wat er door wie is gezegd. Heb zo zitten te genieten van die video, denk dat de helft toch langs mij heen is gegaan!!

Zaterdag, toen hebben we weer de toerist uitgehangen, op zoek naar kangeroe's. En we hebben ze gevonden, op het laatste moment! We wilden net naar de volgende attractie gaan, toen we ze opeens zagen. En het leuke was nog dat er 3 kangeroe's een Joey, oftewel een baby kangeroe, in hun buidel hadden. Echt heel schattig, zie je opeens zo'n klein koppie...

's Avonds gezellig naar Aunty Nel, waar de mamsie's heerlijk herinneringen hebben opgehaald en zo goed mogelijk hebben geprobeerd om 20 jaar in 1 avond bij te lullen. Nee, ik denk dat er nog wel wat avondjes gaan volgen!!

En vandaag?? tja, de mamsies zitten weer veel te veel te kletsen (hihi), dus of we nog wat gaan doen.... We zien het wel. We hebben nog ruim 2 weken om van alles en nog wat te doen, dus een dagje even niksen is nooit verkeerd!

Dit was even een korte update, de mamsies maken het dus helemaal goed!

Knuffies van iedereen voor iedereen!!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer