even snel

Ik hoop dat jullie hebben gelachen om Little Dumpy!!

Allereerst: JOEHOEHOEHOE!! We hebben ons belastinggeld terug!! 5 werkdagen na het opsturen van de formulieren staan er opeens weer veel centjes op onze rekening!

Allertweedst: Aanstaande vrijdag hebben we eindelijk een afspraak om onze auto te laten 'clearen'. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de lokale politie van Monbulk heeft gister eindelijk kunnen achterhalen wat nou het grote probleem was: VicRoads had een oude versie van het formulier opgestuurd naar de Theft Squad Unit huppelepup, waardoor zij het niet in behandeling namen. En het allerleukste: het nieuwe formulier is precies hetzelfde als het oude, alleen de lay-out is wat officieler en degene die onze auto heeft gecheckt moest zijn naam in vullen. Lang leve mieregeneuk door ambtenaren!!!

Toen ik gister belde, zouden we binnen 3 weken worden teruggebeld om een afspraak te maken, maar toen ik vertelde dat we binnenkort het land uit gingen om weer naar huis terug te keren (leugentje om bestwil), hadden ze opeens voor deze vrijdag een gaatje. Om 8.30 uur Ozzy tijd moeten we onze Fart overdragen aan de politie, nu maar hopen dat we hem weer terug krijgen zonder in beslag genomen onderdelen!!

Allerderdst: Syl, nog onwijs bedankt voor Jochem Myer!!! Hebben weer onze billen uit onze string gelachen! De familie vond het helemaal geweldig, dus wie weet kunnen we Jochem hier ook nog wel beroemd maken!

Allerviertst: Stef en El, Rein en Marijke, nog heeeeel erg bedankt voor de caramaxjes!! Erg jammie!!!

En als allervijfst en laatste: Toedels!!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer