Extra telefoonnummer

Dag mensjes,

ik zat achter de computer om filmpjes op de weblog te plaatsen, maar helaas: het internet is hier ongelofelijk traag!! Ik beloof dat ik ze met een snelle verbinding direct op internet zet!!!

Zitten nu in Kununurra, een erg aborigional dorpje, op een heerlijke camping met de nodige wilde dieren! Hebben 2 grote hagedissen gezien en een tal van kleintjes. Die kleintjes zijn echt grappig: ze rennen alleen op hun achterpoten, zo leuk om te zien!

En vanmorgen weer even naar de garage met ons bakkie, helaas weer een mankementje (een of ander iets zat los/ was gescheurd, waardoor alle transmissie-olie op de onderkant van de auto en de achterbak zat). Gelukkig niet veel geld, maar wel in een rare verhouding: het onderdeel zelf was het goedkoopste (18 dollar), gevolgd door nieuwe transmissie-olie. Het duurste was uiteraard het loon van de arbeider, wat neer kwam op de helft van het bedrag. Erg krom, maar helaas werkt het zo.

We hebben een extra simkaart gekocht voor als we door gebieden reizen waar we normaal geen bereik hebben. We moeten hem alleen nog activeren, maar hier is alvast het nummer: 0439443422. Dit nummer gebruiken we dus alleen als we op reis zijn, voor eventuele noodgevalletjes van onze kant of misschien vanuit de kant van Nederland, wat natuurlijk niet te hopen is!!!! En natuurlijk kunnen de mensen met vodafone berichtjes sturen op dit nummer, zodat we eindelijk contact kunnen hebben! Alleen kunnen we niet direct wat terugsturen, omdat we telkens moeten swoppen met simkaartjes (altijd leuk).

Dat was hem voor nu, even kort en krachtig, maar uitgebreide verhalen en natuurlijk de filmpjes volgen snel!!!

dikke knuffels!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer