Foto's!!!!

Speciaal voor mijn schoonmoemoe en cleandaddy: ik heb eindelijk de foto's van dit jaar geplaatst!!! Veel kijkplezier!!

Vandaag hebben we voor de 2e keer ons werkje gedaan, en hoe langer je het doet, hoe makkelijker het wordt. Je krijgt steeds meer snelheid met het invoeren (helaas ook op de scooter ;-) ) en het bekijken van elektriciteitspalen. En het is heerlijk om de hele dag buiten te zitten, hoewel de zon je soms ook even wat te veel wordt. Maar op zulke momenten denk je, al zittend onder een boom, heerlijk in de schaduw, al dan niet in de voortuin van een ozzie, aan al dat geld wat je gaat verdienen..... Hup, opstaan, en je gaat weer!!!

Jelt had gister aardig wat probleempjes met het zoeken van niet-bestaande palen. Tja, das dan lang zoeken! Even bellen met een medewerker van het command-centre (zo hebben ze zichzelf genoemd), die besloot mee te gaan zoeken. En dat je dan op een terrein van een schietvereniging komt.... Gelukkig dat ze niet aan het oefenen waren!! Na een hoop gezwoeg, gezweet, gewandel en gezoek, eindelijk toch 8 palen kunnen vinden. Me is proud of you!!

Morgen kunnen we weer werken, omdat wij als grote voordeel hebben dat we eigen vervoer hebben. Wij kunnen altijd mensen meenemen uit ons hostel, waardoor er geen gezeur is met vertragingen of de daarbij behorende smoesjes. Daarnaast zijn de mensen van HeliWest (het bedrijf) ook erg blij met ons, iets wat eigenlijk al vanaf dag 1 duidelijk was. Elke keer keek een van de hogere pieven ons aan, en ook nu zijn wij een van de weinigen die meedenken. Wie weet dat er nog een bonusje inzit ;-).

Inmiddels hebben we ons raam vervangen door een 'duck-tape-raam', wat er eigenlijk bestwel stoer uitziet. In Nederland kan je het je niet voorstellen dat je een ingeslagen raam niet direct laat vervangen, hier is dat veel normaler. Een jongen in wiens auto ook is ingebroken, gaat zijn raam waarschijnlijk helemaal niet vervangen. Zo kan je natuurlijk ook laten zien dat er niks te halen valt.

Maar goed, wij willen ons raam wel laten vervangen, maar dan moeten we eerst een vrije dag hebben! Daarnaast willen we ook even rondbellen voor een rondje prijsvergelijking, omdat de prijzen hier aardig verschillen. Het bedrijf wat ons raam eerst zou vervangen, gaf een prijs op van 200 dollar, na een belletje of 2 hoorde ik het bedrag van 125 dollar vallen. Dat scheelt mij net iets te veel!! En natuurlijk kunnen we ook nog bij een autosloperij langs, wie weet wat ze op voorraad hebben!!

Dit verhaaltje was kort, maar krachting (dat hoop ik tenminste), maar ik hoor mijn bedje al roepen! Eerst nog even een half uurtje wandelen, hup ons bed in en vervolgens gaat de wekker om kwart voor 6 (in de morgen he, niet in de avond :-) ). Jullie allemaal een fijne dag, bij ons gaan de oogjes zo heerlijk dicht!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer