We hebben een beller....

Allereerst: ik heb weer wat foto's op de weblog gezet!! Het zou eens tijd worden! Meer foto's volgen snel, met nadruk op meer: tijdens het great ocean road avontuur met de mamsies zijn er aardig wat kiekjes gemaakt!

En.... We hebben vandaag ons eerste belletje gehad voor de auto!! Een fransosische backpacker heeft wel interesse. Dinsdag eerst registratie op de auto zetten en dan meneer de fransoos direct terugbellen voor een testritje.

Had ik eigenlijk al verteld dat we niet naar Tasmanie zijn gegaan/ gaan? Door al de autofartjes en toch een aardige dure prijs voor de boottocht hebben we besloten Tasmanie tijdens onze volgende Australie-trip te doen, evenals Darwin en omgeving. Jup, jullie lezen het goed, we komen nog eens terug in dit heerlijke mooie land!! Maar dat gaat nog wel wat jaartjes duren.

Dat was hem!!

Ohh nee, toch niet!! Ome Gerard en Tante Anne hebben een nieuw huis gekocht!!!!! Echt een heel mooi huis!! In september wordt het huis in Monbulk ingeleverd voor het droomhuis van aunty Anne in Lilydale, dus ze zijn al lekker druk met 30 jaar spullen uit te zoeken. Ik zal proberen of ik wat foto's op het logje neer kan zetten.

Dat was hem nu echt!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer