Het is over....

Lieve NL-mensjes,

Dit berichtje uit Australie zit bomvol goed nieuws, want…….

WE HEBBEN FART VERKOCHT!!!!!!!!!!

Gister hebben we eindelijk een 3tal backpackers getroffen die en heel enthousiast over de auto waren, en wel in waren voor a little bit of bending the rules. Hoewel... het heeft nog wel even geduurd voordat ze precies begrepen waar we het over hadden. Op de een of andere manier komen er namelijk telkens backpackers naar onze auto kijken die zeer slecht engels praten (deze keer een 3tal Finnen), dus probeer dan maar eens uit te leggen hoe je Fart op een dodgy way verkoopt. Maar goed, na wat uitleg- en voet- en handenwerk begrepen ze het, en heeft Fart een nieuwe eigenaar.

Pfff, wat is dat raar om je allereerste auto te verkopen!! Vooral omdat Fart eigenlijk ons huis is geweest sinds december, toen we Fartje hadden gekocht. Voor ons voelde het dus echt als ons huisje verkopen, en daarbij komt ook kijken dat de weg naar Thailand nu vrij is, dat we het bloody beautiful Australia gaan verlaten... En dat is raar, heel raar. Australie, het land waar we allebei verliefd op zijn geworden (hoewel we onze vaste relatie met NL waarschijnlijk niet zo snel zullen verbreken, dus echt, Ozzy is een tijdelijk affaire!!), waar zo veel mooie dingen te zien zijn, waar alles echt no worries is, waar de mensen zo ontzettend behulpzaam en lief zijn, waar niet al te veel stress is, waar de belastindienst eens lief is voor mensen door zo goed als al je betaalde belasting terug te betalen, waar je niet constant op je horloge kijkt, en waar een deel van mijn heerlijke en lieve familie woont die ik (en Jelt denk ik ook) uiteraard erg ga missen.... En natuurlijk ga ik 2 and a half men missen, hoewel ome Gerard daar denk ik niet rouwig om is. ;-)

Het is eigenlijk dus heel dubbel: Australie verlaten? Hachee!! Thailand here we come! Yihaah!! Maar toch, ik denk dat het makkelijker is om Australie te verlaten, omdat we Thailand nog in het vooruitzicht hebben. Dus nog een paar maandjes de stress, drukte en gedoe van NL ontlopen, en langzaamaan aan het idee wennen dat we echt toch weer een keer terug naar NL moeten.

Maar goed!! We vertrekken zaterdag 6 september naar Bangkok, dus kunnen nog even een paar daagjes genieten van Australie. Tja, en als je niet wordt uitgenodigd op de familiedag in NL dan hou je toch op dezelfde dag je eigen familie/ afscheidsfeestje in Australie? Nananana!!! Enne, wij weten lekker wat jullie gaan doehoen!!!

Maandag vertrekken we dan luxe per vliegtuig naar Sydney, om daar nog een kleine week te genieten. En natuurlijk om te wennen om de backpacks te gebruiken, want die waren sinds de aankoop van Fart niet meer dan ‘in de weg liggertjes’ in de achterbak. Tja, in Thailand gaat het echte backpacken beginnen: tas op je rug en gaan met die banaan!

Dat was hem voor nu, wie weet dat ik nog een schrijfje doe voordat we vertrekken, en anders: See ya’s all in Thailand!!!!

Dikke knuffies Wen en toekomstige RooiBos (mijn koosnaampje voor Jelt zodra we in Thailand zijn en hij zich weer helemaal suf verbrand)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer