nog een uur of 26....

Het feit dat de mamsies over minder dan een uur vertrekken vanuit het warme Nederland om dochterlief en schoonzoonlief op te zoeken in het koude Australie kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!!

Net even met de mamsies gebeld en moeders Frieda is hyperactief a la Jochem Myer. Een test voor ADHD zou niet misplaatst zijn haha!! Gelukkig sleept Gerda haar er goed doorheen, iets waar ik echt heel dankbaar voor ben. En nu is het hopen dat de vlucht niet al te turbulent is, dat het allemaal goed verloopt en dat de Australische douane die 2 lieve vrouwtjes zonder al te veel gedoe het land in laat.

Inmiddels hebben we zo goed als alle laatste voorbereidingjes gedaan: de auto wordt morgen nog even geserviced (wil iedereen duimen/ een kaarsje op steken dat het niet te veel geld gaat kosten? ;-) ), bij tante Lida en ome Robert zijn de bedjes gedekt, we hebben al aardig wat info voor onze Great Ocean Road trip en de weerberichten zijn voor vrijdag tot en met zondag goed (15 graden met een lekker zonnetje!!). Wat wil je nog meer?? Jelt en ik zijn vandaag zelfs naar de kapper gegaan om ons modelloze haar weer wat model te geven voor de mamsies, anders schrikken ze zich dood!

Het is toch wel heel raar hoor, om je moeder en tante op bezoek te krijgen als je aan de andere kant van de wereld zit... Ben zelf nu ook bestwel nerveus aan het worden, hoop op een goede vlucht en ik kan echt niet meer wachten om de mamsies morgen rond een uur of 9 's avonds helemaal kapot te knuffelen!! En dan bedenk ik me: wat een luxe is dat toch dat ze over komen!!

Wat we voor de rest hebben gedaan sinds het laatste logje? 2 dagen gewerkt in de lelie's, dit keer zonder nare blessures waardoor je niet meer goed kunt lopen, maar wel met de nodige spierpijn. We voelden ons net een stel wat al 60 jaar getrouwd was, met alle bijbehorende mankementjes.. We hebben ook tante Anne's familie ontmoet tijdens een lunch, erg leuk om haar familie eindelijk te ontmoeten! En voor de rest hebben we een aantal korte stroomstorinkjes gehad hier in Monbulk door alle wind. Tja, dat krijg je als er geen ondergrondse stroom is, net zoals in Nederland! Maar goed, het was wel sfeervol om met een kaarsje een kletsje te doen!

(Clean)dadsel en (schoon)moemoe, ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie hebben, we bellen jullie snel even!

Papa en Jan, geniet van jullie pyama-parties zonder de vrouwen!!! ;-)

Jor, echt heerlijk dat we elkaar in Thailand gaan meeten! Hebben er nu al zo veel zin in!

Chantal, nog van harte met je verjaardag! Helemaal vergeten om een mailtje te sturen, stom he? Haha, je verjaardag is ook zo moeilijk te onthouden ;-)

Bainca, heel veel plezier in je nieuwe huisje, hoop dat de verbouwing een beetje meevalt.

Tamaar en Roland, nog een hele fijne first anniversary gewenst, het is er helemaal bij ingeschoten om wat van me te laten horen. En wat een heerlijke foto's van Daan in zijn EK-pak!! Wat een moppie, zeg!

En voor iedereen die de 28e een sms/mail/etc heeft gestuurd: dank jullie wel voor alle felicitaties!! Heerlijk om je telefoon aan te zetten en dat de smsjes binnenstromen!!

Voor nu hele dikke knuffels

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer