Nog maar een paar uurtjes!!

Tja, als je dan gratis internet ter beschikking hebt, moet je er ook gebruik van maken, toch??

Allereerst: lieve lieve oma mauw, van harte met je verjaardag!! Zijn heel erg druk bezig geweest om je te bellen voor een persoonlijke felicitatie, maar op de een of andere manier lukt het de laptop niet om op internet te komen. We gaan nog even verder met proberen, en anders bellen we over een x aantal uurtjes vanuit Bangkok!!!

Okee, inmiddels zitten we dus in Tapei en hebben we de eerste 10 uur van de vlucht erop zitten. Over een goed anderhalf uur weer boarden en dan... THAILAND!!!! De vlucht van Sydney naar Tapei is goed verlopen, wel wat turbulentie, maar zoals mama frieda het noemt: net alsof je in een trein zit! Het laatste half uur hadden we ook nog flink wat onweer, wat super is om te zien, maar ook een beetje scary.

En het afscheid van Australie? Vanmorgen werden we beiden met een knoop in onze maag wakker, het was nu echt tijd om Australie achter ons te laten. Maar zoals jullie het al mooi hebben verwoord in het gastenboek: van Thailand gaan we net zo genieten!! Australie zit diep in ons hart en heeft ons veel mooie dingen, herinneringen en leerzame momenten gegeven, en dat pakt niemand van ons af!!!

Dus... dit was even een klein berichtje, see yas all in Thailand!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Meer informatie over Taiwan

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer