See you later alligator!!

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Ons eerste verhaaltje, maar ook de laatste in dit koude kikkerlandje! Over precies één week zitten wij ons waarschijnlijk stierlijk te vervelen in het vliegtuig, vol met kleine chinese stewardessen met een rare engelse uitspraak (kloepoek bij?), uiteraard te weinig beenruimte, zodat Jelt weer begint te vloeken over Wen's kleine voetjes op zijn schoot... Tja, liefde is: je voeten op iemand's schoot leggen haha.

Langs deze weg willen wij iedereen heeeeel erg bedanken voor alle aanwezigheid, gezelligheid, cadeautjes, bijdrages, kussen en knuffels van afgelopen zondag! Het was voor ons een heerlijk gevoel om zo van iedereen afscheid te kunnen nemen, met een lekker drankje (nou ja, drank in overvloed: zelfs ome Jan waagde zichzelf op de dansvloer en bewees dat zijn heupen nog lekker los zijn ;-), het foodfight met snoepjes achteraf was ook erg leuk, thanks to Naatje en 'Tante Tien', en papa Koos liet zien dat hij niet onder doet voor een jonge kerel, he tante Gerda??) en een overheerlijk buffet! Nogmaals bedankt papsie en moemsie!!

Komende week wordt nog een heerlijk druk weekje, met backpacks inpakken, laatste inkopen doen en veel, heeeel veel etentjes.

Voor nu zeggen wij: SEE YOU LATER ALLIGATOR!!!!!

Een PSje: aan de linkerkant van deze site staat een kopje met mailinglist. Als je daar je mailadres invult, krijg je bij elk nieuw verhaal een mailtje, zodat je niet telkens op de site hoeft te kijken of er al weer Ozzie-nieuws is.  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer