Telefoonnummers

Dag Luitjes,

Hier weer een kort berichtje vanuit Australie!

Het is vandaag erg raar weer, vanmorgen weer eens regen. Nu is het heel benauwd en drukkend, just like in Holland. Gister hebben we heerlijk op het balkon gezeten, fles cider/ toohey's in de hand, slap ouwehoeren en heerlijk naar het onweer gekeken. De Australische Euromast in Sydney werd nog bijna geraakt door de bliksem!!

De eerste backpackersmaaltijden zijn ook gekookt: eergister pasta met tomatenpuree. We dachten dat we pastasaus hadden gekocht (bij de Aldi, die hebben ze verderop in Manly, precies hetzelfde als in NL), maar helaas. Op zich te eten, maar wel erg tomatenachtig haha. Gister heerlijk Instant Noodles gegeten, een maaltijd van 79 dollarcent (ongeveer 55 euricent) en nog goed te eten ook! Heerlijk hoor.

Vanmiddag gaan we onze eerste auto bekijken!! Wauw zeg! Het is een witte ford falcon station wagen uit ' 91, 213.000 kilometertjes op de teller voor maar 1700 dollar (ongeveer 1000 euri). Nu maar hopen dat het wat is!!

Zodra we een auto hebben, vertrekken we richting Melbourne, om daar kerst en oud&nieuw te vieren bij onze lieve familie in Monbulk. Sydney is een te gekke stad, maar allebei hebben we het gevoel dat we in Haarlem lopen, alleen wat warmer, groter en stukken vriendelijker.

Maar goed, even to the point: onze ozzienummers zijn nog niet te bereiken voor mensen die overzee's wonen. Dat houdt in: jullie mensen in dat kouwe kikkerlandje kunnen ons nog niet bereiken via sms of bellen!! Er moet eerst toestemming gegeven worden, maar hoelang dat gaat duren..... De clue van dit verhaal: stop met smsen!! hihi. Zonde van je geld. Zodra we weer in de lucht zijn voor you dutchies, we'll let you know.

Even een PSje voor de nachtbrakers: duim voor ons dat de auto goed is!!

Cheers

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer